Welkom bij de Faculty Club, het hart van de campus.

Midden op de campus, gevestigd in de gerestaureerde fietsenkelder van de Aula, ligt de Faculty Club. Elke werkdag bent u hier van harte welkom voor uw private dining, borrel of vergadering. Met grote planten, fijne fauteuils en een open haard voelt de Faculty Club warm en gezellig aan. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u te laten genieten. Welkom!

Ontmoet uw gasten

In het hart van de campus ontmoet u als medewerker van TU Delft uw gasten. De Faculty Club is informeel met een zakelijke twist. Ons restaurant is de ideale plek om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte van de campus. Door de inrichting kunt u er goed vertrouwelijke gesprekken voeren. Wilt u vergaderen? Dan reserveert u het private dining-deel. Ontspan, geniet en ontmoet.

Hiervoor kunt u bij Faculty Club terecht

Uw laptop openklappen en werken? Helaas is dat niet de bedoeling bij de Faculty Club. In ons restaurant draait het om ontmoeten en ontspannen: aangename service, fine dining en een fijne sfeer!

Ons team staat voor u klaar

Hartelijk welkom, mijn naam is Emma. Ik ben uw gastvrouw. ’s Ochtends verwelkom ik u graag voor uw eerste afspraak. Met een goede kop koffie en iets lekkers kan uw ontmoeting niet meer stuk.

Heeft u nog niet ontbeten? Dan kiest u gewoon iets van onze ontbijtkaart. Voor uw lunch staat onze keukenbrigade klaar. Geniet van heerlijke gerechten van onze lunchkaart.

van een lekkere clubsandwich tot een fijne pokébowl. Liever à la minute bereide warme gerechten? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

’s Avonds bereidt de chef de lekkerste gerechten voor u: van een heerlijke saté met huisgemaakte friet tot een viergangendiner voor formele momenten. Eet smakelijk. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen

We werken lokaal en duurzaam

De Faculty Club is het visitekaartje van TU Delft. Kernwaarden laten we dan ook goed terugkomen. Bij alles wat we doen, verlagen we onze impact op het milieu. We:

  • Gebruiken uitsluitend verse, eerlijke en seizoensgebonden producten
  • Werken alleen met lokale en duurzaam werkende leveranciers
  • Gaan voedselverspilling tegen door zo efficiënt mogelijk te werken

Ons team? Dat bestaat uit mensen die onder de Participatiewet vallen: werkenden die wél kunnen werken, maar het op de arbeidsmarkt zonder ondersteuning niet redden. In de Faculty Club zorgt ons enthousiaste team ervoor dat u zich helemaal thuis voelt.

.

Praktische informatie

Openingstijden

U kunt elke werkdag genieten.
Maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur. De keuken is tot 20.00 uur geopend.

Reserveer uw tafel in de Faculty Club.

Alvast een plek reserveren? Stuur een mail naar facultyclub@tudelft.nl en u hoort zo snel mogelijk van ons!
Ook kunt u reserveren door ons te bellen: +3115 2789111.
Heeft u een allergie? Vertel ’t ons. Dan houden wij daar rekening mee.

Menukaart

Digitaal alvast voorproeven?
Bekijk dan snel onze menu’s voor lunch en diner.

Evenementenkalender

Van culinair evenement tot borrel, van masterclass tot amusetour. Bekijk de evenementenkalender van Faculty Club.